Aug 2013

Symfonia, Steengroeve in Concert

rc.aspx

Van 8 t/m 10 augustus heb ik de eer om de beroemde Koningin van de Nacht-aria te zingen tijdens Symfonia in concert. Hiermee gaat een 18 jaar lang gekoesterde wens in vervulling en ik verheug me dan ook enorm op deze concerten. Het motto is: van House tot Strauss.

Daal deze zomer af in de mysterieuze steengroeve voor een uniek en theatraal concert in een indrukwekkende ambiance. Vanaf het moment dat u de poort van Symfonia passeert begint uw ontdekkingsreis door deze wonderlijke wereld, waar muziek klinkt tot na middernacht.


Meer dan 200 regionale muzikanten, percussionisten en zangers vonden elkaar in het EAMO (het Eerste Achterhoeks Metropool Orkest) en staan -dankzij speciaal voor dit concert geschreven arrangementen- garant voor een geheel eigen “sound”, die het beste van een symfonisch orkest, een bigband en een popband samen laat smelten. Het repertoire dat zij spelen vliegt dan ook van house tot Strauss (en weer terug); klassieke meesterwerken wisselen af met bombastische popsongs, klein en intiem gespeelde filmmuziek en verrassende mash-ups van verschillende muziekstijlen. Ook brengt Symfonia een ode aan de opvoeringen van de opera “Die Zauberflöte” in de steengroeve eind jaren ’80, met o.a. de legendarische aria van de koningin van de nacht…


En verder klinkt er muziek van: Kyteman, the Beatles, Ravel (Bolero), Coldplay, Louis Armstrong, Josh Groban, Michael Jackson, Sibelius, Sinead O’Connor, Vivaldi en nog zoveel meer! 


concertagenda zomer 2013 t/m januari 2014

Zo'n 40 maal per jaar treed ik op als Diva Dichtbij in verpleeghuizen, verspreid over heel Nederland. Omdat de concerten in het algemeen besloten concerten zijn, vermeld ik ze niet meer op mijn website. De Diva Dichtbij agenda en meer informatie over deze concerten is te vinden op www.divadichtbij.nl

Woensdag 10 juli 2013
Aanvang 19:30 uur / Hanzehof Zutphen
Slotconcert projectweken "Lief en Leed"
leerlingen Muzecollectief en Muzehof

Donderdag 8 augustus 2013
Aanvang 20:15 uur / Steengroeve Winterswijk
Symfonia, Steengroeve in concert
rol: Koningin van de Nacht

Vrijdag 9 augustus 2013
Aanvang 20:15 uur / Steengroeve Winterswijk
Symfonia, Steengroeve in concert
rol: Koningin van de Nacht
UITVERKOCHT!

Zaterdag 10 augustus 2013
Aanvang 20:15 uur / Steengroeve Winterswijk
Symfonia, Steengroeve in concert
rol: Koningin van de Nacht
UITVERKOCHT!

Zaterdag 14 september 2013
12:30 - 16:00 uur / Muzehof en Hanzehof Zutphen
Open Huis Muzehof, Muzecollectief en Hanzehof
aanwezig als docente zang Muzehof/Muzecollectief
Diverse workshops zang gedurende de middag!

Vrijdag 1 november 2013
Aanvang 20 uur / Synagoge Aalten
The Divan of Moses-Ibn-Ezra op muziek van Mario Castelnuovo-Tedesco
Ivette van Laar, sopraan en Jaap Majoor, gitaar

Zaterdag 12 januari 2014
Emmen
Dido and Aeneas van Purcell
rol: Belinda